| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
People = Shit Напреднал

|
Posted: Tue Nov 21, 2006 7:24 pm Post subject: Тенис |
|
|
аз от миналата година тренирам тенис
и тоя спорт ми харесва
не го тренирам на лично, във училище
имаме всеки сряда и четвъртък _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
_NicK_ Site Admin

|
Posted: Mon Dec 04, 2006 6:43 pm Post subject: |
|
|
и аз тренираХ тенис но сега предпочитам тенис на маса и футбол просто повече ми се отдават  |
|
| Back to top |
|
 |
GaSoLiN4oO Site Admin

|
Posted: Mon Dec 04, 2006 9:58 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | и аз тренираХ тенис но сега предпочитам тенис на маса и футбол просто повече ми се отдават  |
да те разцъкъм и на двете ;) 8) _________________ LoVe Is ThE NaMe SeX Is ThE GaMe ForGeT ThE NaMe aNd PlaY ThE GaMe |
|
| Back to top |
|
 |
_NicK_ Site Admin

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 7:59 am Post subject: |
|
|
божее къде се е чуло или видяло ти да ме биеш на тенис на маса .... вярно дадох ти 1 игра да са чувстваш велик ама не си прави изводи от това тез дни спортната аз бия ти  |
|
| Back to top |
|
 |
GaSoLiN4oO Site Admin

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 6:12 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | божее къде се е чуло или видяло ти да ме биеш на тенис на маса .... вярно дадох ти 1 игра да са чувстваш велик ама не си прави изводи от това тез дни спортната аз бия ти  |
xaxaxaxaxaxaxaxa нищу че имаше 3 свидетели и единия гейм от едната игра само ч точка ми взе .... хахахахаххахаха ама щом искаш в неделя вързалка в спорната : _________________ LoVe Is ThE NaMe SeX Is ThE GaMe ForGeT ThE NaMe aNd PlaY ThE GaMe |
|
| Back to top |
|
 |
_NicK_ Site Admin

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 6:25 pm Post subject: |
|
|
може ама за по малко че с тоз еврофутбол са разорих  |
|
| Back to top |
|
 |
GaSoLiN4o0-fan Любимец на форума

|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:08 pm Post subject: |
|
|
Някой да снима с камера и да ми прати клипчето e-mail Chrischy@mail.bg !!! Айде масторе смачкай го .. аз вече го счупих на Д.о.Т.А ся ти на тенис _________________ Fuck Is GooD Fuck Is FuNNy a Lot of pEopLe fuCk 4 mOnEy! IF u tHiNk tHe FuCk Is GooD anD FuNNy .. Fuck U seLF and SavE Ya MonEy !!! |
|
| Back to top |
|
 |
GaSoLiN4oO Site Admin

|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:56 am Post subject: |
|
|
| Quote: | | Някой да снима с камера и да ми прати клипчето e-mail Chrischy@mail.bg !!! Айде масторе смачкай го .. аз вече го счупих на Д.о.Т.А ся ти на тенис |
хахахахаххахахаххаха съмняваш ли се : хахахахаххахахахаххахаха ще го откажа и от тенис на маса и на футбол пък относно клипчето добра идея ше го направя 8) _________________ LoVe Is ThE NaMe SeX Is ThE GaMe ForGeT ThE NaMe aNd PlaY ThE GaMe |
|
| Back to top |
|
 |
_NicK_ Site Admin

|
Posted: Fri Dec 08, 2006 10:23 am Post subject: |
|
|
ти няа свариш да ми връщаш сервисите пък и клипче ше прайш  |
|
| Back to top |
|
 |
GaSoLiN4o0-fan Любимец на форума

|
Posted: Sat Dec 09, 2006 7:53 am Post subject: |
|
|
мдаа заблудени геймари аи чакам клипчето :lol да го разпространя в мрежата! _________________ Fuck Is GooD Fuck Is FuNNy a Lot of pEopLe fuCk 4 mOnEy! IF u tHiNk tHe FuCk Is GooD anD FuNNy .. Fuck U seLF and SavE Ya MonEy !!! |
|
| Back to top |
|
 |
|